Чек-ліст для нареченої. Як організувти ідеальне весілля?. Организация свадьбы, организация и проведение свадьбы, организация свадеб и банкетов, организация свадеб под ключ, комплексная организация свадьбы
Все для свадьбы Главная  |  Реклама  |  Регистрация  |  Личный кабинет  |  Форум  |  Обратная связь 
Свадебные салоныСвадебный кортежСвадебные фотоСвадебное видео
Салоны красотыЮвелирные изделияСвадебный банкетРазвлечение гостей
ПрочееФейерверкСвадебное путешествиеЦветы
Брачный договорИнтернетСвадебные агентстваСвадебные подарки

Свадебные статьи
Свадебные традиции
Свадебные советы
Поздравления со свадьбой
Свадебные тосты
Подарки на свадьбу
Свадебные песни
Цветы на свадьбе
Сценарий свадьбы
Свадебная кухня
Свадебный наряд
Годовщина свадьбы
Свадебные шутки
Поцелуй
Выкуп невесты
Свадебные игры
Свадебный банкет
Свадебные анекдоты
Свадьбы народов мира
Мальчишник и девичник
Флирт
Как сделать предложение
Семейная психология
Свадьба в Москве
Поздравления к 8 марта
Новый год
Первая брачная ночь
Экстремальные свадьбы
Свадебный стол
Брак и закон
Тамада
Оформление свадеб
Свадебный этикет
Организация свадьбы
Букет невесты
Помощник невесты
Институт брака
Свадьба и Фен-шуй
Время для свадьбы
В ожидании свадьбы
Что после свадьбы
Свадебная астрология
Свадебные приметы
Свадебная магия
Интимные стрижки
Значение фамилий
Имена
Сексуальный гороскоп
Русская свадьба
Свадебные песни MP3
Загсы Москвы

Новое на портале
Салон красоты "Ве
Позитиff - event-агент
Валентина - Ведущая (Т

Галереи
Свадебные платья
Костюмы
Свадебные автомобили
Свадебные прически
Свадебные букеты
Свадебная обувь

Это интересно
Девичьи грезы, воплощенные...Доставка цветов – всегда е...Один в поле воин!...Ricca Sposa – шикарные сва...Популярные мифы о препарат...Как выгодно купить бижутер...


Организация свадьбы > Чек-ліст для нареченої. Як організувти ідеальне весілля?

Чек-ліст для нареченої. Як організувти ідеальне весілля?



Усі дівчата мріють про весілля – і не будь-яке, а грандіозне: романтична обстановка, вишукана весільна сукня, лімузин, подарунки, щасливі батьки, радісні подруги та розкішна бенкетна зала з музикою і смаколиками.

Що робити, аби весілля вийшло справді ідеальним і таким, аби запам’яталося назавжди? Пропонуємо рекомендації весільних івент-менеджерів Edem Resort Medical & Spa.

Аби весілля було ідеальним не лише у думках та мріях, слід врахувати декілька ключових моментів. Це дозволить молодятам позбутися зайвих переживань і без паніки підготуватись до цієї значущої урочистості.

Пошуки компромісу

Слід взяти до уваги, що уявлення про ідеальне весілля в кожної людини своє. Отже, цілком можливо, що очікування нареченої та нареченого можуть не співпадати. Таким чином, скоріше за все, доведеться йти на поступки, аби знайти компромісне рішення, яке задовільнить усіх.

Втілення ваших мрій

Не намагайтесь втілити у життя усі свої мрії щодо ідеального весілля – просто це не є можливим. Але мрії на те і мрії, аби втілюватись, так би мовити, не зовсім до кінця. Зрештою, завжди має залишатись простір для фантазії.

Дрібниці, які не варті уваги

Не зосереджуйтесь на дрібницях – тримайте у голові загальну картину вашого ідеального весілля. Пам’ятайте – коли цей день настане, емоції настільки переповнятимуть вас, що ви забудете про все на світі, не кажучи вже про якісь мало важливі деталі!

Імпровізація – не катастрофа

Не впадайте у розпач, якщо щось піде не так, як планувалося! Вашим гостям, безумовно, сподобаються невеличкі імпровізації та відхилення від чітко розпланованого весільного регламенту, – адже спонтанність виявлення почуттів цінується набагато вище від демонстративної гри на публіку.

Ідеальні почуття

Жодне весілля не може називатися ідеальним, якщо немає ідеальних почуттів. Жодна урочистість не зможе компенсувати відсутність щирості почуттів, адже лише справжнє кохання та віра у правильність свого вибору зроблять ваше весілля по-справжньому ідеальним.

Як впоратись із хвилюванням

Весільний день завжди наповнений очікуваннями, переживаннями та хвилюванням, тому важко тримати свої емоції під повним контролем. Дехто так і не справляється із своїми переживаннями, а це значить, що зникає уся насолода від найголовнішого.

Найчастіше впоратись із хвилюванням нареченій помагають її родина та друзі. Дуже часто сприятливим виявляється присутність та підтримка кращої подруги, яка, зазвичай, водночас є дружкою нареченої.

Головне пам’ятати, що ви кохаєте один одного, а значить можна розслабитись та отримувати задоволення від вашого спільного свята.

Як би там не було, навіть якщо весілля і не вийшло ідеальним, не варто цим особливо перейматись, – адже це лише один із багатьох життєвих епізодів. Попереду у вас тривале сімейне життя і багато важливих та хвилюючих подій. Головним є те, що тепер ви – одна сім’я і з цього часу усі радості та печалі будете ділити на двох. 




Свадебные плакаты
Свадебные плакаты Предлагаем Вам только возможное текстовое оформление плакатов, графическая же часть целиком остается за вами и как правило зависит от вашей сообразительности и творческих навыков
План подготовки к свадьбе
План подготовки к свадьбе За 6 месяцев Выяснить, хочется ли Вам свадьбу, и какую, венчание, свадебное путешествие. Приблизительно составить смету расходов исходя из Ваших средств. Начать копить деньги.
Необходимые мелочи для свадебного торжества
Необходимые мелочи для свадебного торжества Для регистрации брака Паспорта Кольца Деньги
Подготовка к свадьбе
Подготовка к свадьбе Подготовка к свадьбе - дело, как известно, хлопотное. День торжества настолько важен для молодоженов, что провести его они должны по возможности без суеты и испорченных нервов.
Свадебный распорядитель
Свадебный распорядитель Многие пары думают, что все успеют сами: и фотографа нужного найти, и банкетный зал заказать, и приглашения разослать, и наряды купить, и переделать еще кучу важных дел. Но порой забытые детали могут пустить свадьбу под откос, поэтому зачастую организацию торжества доверяют свадебному распорядителю.



Фильтр каталога
Группа:

Регион:


Поиск по сайту



Наши друзья
Узнайте цены на Кредитный калькулятор.